De behandelingen

Klassieke Massage:

Klassieke massage, is een vorm van massage die wordt toegepast om even alle stress van alledag achter u te laten. Het werkt rustgevend, het onthaast, ontspant de spieren en de geest maar kan ook een verkwikkende werking hebben.

Sportmassage is het onderhouden van de conditie van de spieren van sporters op elk niveau, inclusief gelegenheidssporters.
Spatadertherapie is voor iedereen die last heeft van spataderklachten en/of een slechte doorbloeding. (mensen met diabetes/mensen met een staand beroep)
Manuele lymfedrainage wordt toegepast bij problemen die ontstaan door een verstoorde afvoer van afvalstoffen in het lichaam.

Triggerpoint therapie:

Triggerpoints ofwel spierknopen, zijn lokale verkrampingen in een spier. Deze kunnen pijn veroorzaken in de spier zelf en in de nabij gelegen lichaamsdelen.

Blessure preventie:

Blessurepreventie is het totaal aan maatregelen, dat je kunt nemen, om schade aan de gezondheid ten gevolge van sportbeoefening te voorkomen.

Medical Taping Concept:

Het Medical Taping Concept is een van oorsprong Aziatische tapemethode, die niet alleen een stabiliserende werking heeft op gewrichten, maar tevens de spierfunctie, de bloed- en lymfecirculatie stimuleert en ondersteund.